Zeewolde mensen ontmoeten

Zeewolde voor Elkaar

Zeewoldevoorelkaar is een website waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Hulp vragen of iemand hulp bieden wanneer jou dat uitkomt. Eenmalig, iedere week, alles daartussenin én bij jou in de buurt. Betrouwbaar, gemakkelijk en gratis! Doe ook mee en ervaar jouw happy-moment! Je kunt jouw hulp aanbieden door jezelf te registreren en een aanbod te plaatsen of te reageren op een vraag. 

Dienstencentrum Sfinx

Bent u nieuw in ons dorp komen wonen? Zoekt u contact? Wilt u een gezellig praatje maken? Tijdens de koffie- inloop op vrijdag van 10.00-12.00 kunt u uw dorpsgenoten ontmoeten en nieuwe contacten opdoen. Op de laatste zondag van de maand van 14.00-17.00 is er een gezellig samenzijn voor ontmoeting, een gesprek of een spelletje.

Adres: Flevoweg 69, 3891 HA Zeewolde

Telefoon: 036-5226084

Flevomeer bibliotheek

Huis voor Taal, workshops, voorstellingen en filmavonden. Kennis en cultuur komt samen bij ons in Zeewolde. Iedereen is welkom om te lezen of te leren.

Adres: Kerkstraat 2, 3891 ET Zeewolde

Telefoon: 088-008 0760

E-mail: zeewolde@flevomeerbibliotheek.nl

 

vraag elkaar

Via vraagelkaar.nl kom jij in contact met anderen om samen iets leuks te doen en/of iets voor elkaar te betekenen. In de Vraagelkaarcafés, de Gelukscarrousels en de Gelukscaravan ontmoet je fijne mensen en brengen de inspiratiecoaches je in contact met mensen die hetzelfde willen als jij. Op deze sprankelende manier zorgt Vraagelkaar voor verbinding die regelmatig uitgroeit tot een mooie vriendschap.

Vraagelkaar is lekker spontaan en voor iedereen. Doe jij ook mee? Geef bij vraag & aanbod aan wat jij graag wilt: fietsen, koffiedrinken of een keer het theater? Of ga je liever creatief aan de slag? Misschien vind je het juist fijn als iemand een keer iets voor je doet. Of wil je juist graag iets voor een ander betekenen. Als je aangeeft wat je wilt, kun je met mensen in contact komen. Zo wordt alles net een klein sprankje mooier.