JobHulpMaatje

Iedereen die hulp nodig heeft bij het zoeken naar (nieuw) werk, kan zich aanmelden bij JobHulpMaatje. Deelname is gratis! Na een intakegesprek wordt bepaald of de werkzoekende deel zal nemen aan de eerstvolgende jobgroup. Aanmelden kan op ons inloopspreekuur of door een bericht te sturen via ons contactformulier. De werkzoekende ontdekt in zeven bijeenkomsten, in een groep met lotgenoten, hoe hij/zij de weg kan vinden naar het (opnieuw) betreden van de arbeidsmarkt. Na afronding van de 7 workshops ontvangt de deelnemer een certificaat. Daarna wordt hij/zij (desgewenst) persoonlijk begeleid door een Maatje.

Contactgegevens

Coördinator(en): Paul Schuurmans en Inge van Brandwijk
E-mail: p.schuurmans11@gmail.com
Telefoon: 06 14832924

De Basisz

Leer-werk en trainingscentrum

De Basisz is niet zomaar een winkel.
Wij gebruiken onze winkel om jongeren kansen te bieden mee te doen in de maatschappij. Want waar leer je nou zoveel dingen tegelijk als in een winkel? En waar bruist het zoals in een winkel?
Waar is elke dag weer een verrassing? Juist…in De Basisz!

In ons leer-werk en trainingscentrum hebben wij ruimte voor jongeren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

En dan maakt het ons niet uit wat er allemaal in je verleden is gebeurd: het gaat om de toekomst! Vandaag meld je je aan, start je nieuwe leven en morgen pak je je kans!

Adres: Mast 35, 3891 KE Zeewolde

Telefoon: 036-5220148

E-mail: martine@basisz.org / corine@basisz.org

Zeewolde voor Elkaar

Zeewoldevoorelkaar is een website waar mensen elkaar kunnen vinden en helpen. Hulp vragen of iemand hulp bieden wanneer jou dat uitkomt. Eenmalig, iedere week, alles daartussenin én bij jou in de buurt. Betrouwbaar, gemakkelijk en gratis! Doe ook mee en ervaar jouw happy-moment! Je kunt jouw hulp aanbieden door jezelf te registreren en een aanbod te plaatsen of te reageren op een vraag.