Ik wil mensen ontmoeten in Dronten

Van hier naar daar

Humanitas Ontmoeting

Voor samen dingen doen, samen zijn en elkaar ontmoeten hebben we in Nederland een speciaal woord bedacht: gezelligheid. En gezellig maken we het bij Humanitas Ontmoeting, samen met de eigen vrijwilliger én samen met de anderen die zich ook bij ons hebben aangesloten. Ben jij op zoek naar die gezelligheid of naar iemand met wie je kunt praten? Wil je een nieuwe hobby uitproberen samen met anderen? Denk dan eens aan Humanitas Ontmoeting.

Humanitas

Een kopje koffie, of er samen op uit? De vrijwilligers van Humanitas begrijpen dat de dagen soms lang kunnen duren voor wie door omstandigheden niet veel buiten de deur komt. Zij kunnen goed luisteren en zijn er speciaal voor mensen die hun gedachten, ervaringen en verhalen met iemand anders willen delen.

Telefoon: 06 8381 1223

E-mail: huisbezoek-dronten@yvonbus.nl

Website: https://www.humanitas.nl/afdeling/lelystad-dronten/

Dorpshuis De Steiger

Ontmoetingsplek met de meest uiteenlopende activiteiten

Adres: De Heraldiek 2A, 8255 DM Swifterbant

Telefoon: 0321-323 428

E-mail: info@meerpaal.nl

Website: www.meerpaal.nl/locaties/

Inloophuis De Kans

Het inloophuis is er voor iedereen! Als je wilt, vind je er een plek waar je je thuis voelt, je gehoord voelt wanneer je je verhaal kwijt wilt. Je kunt er een kopje koffie of thee drinken, rustig de krant of de tijdschriften lezen, een spelletje doen of mee doen aan de activiteiten die er worden aangeboden.

Adres: Havenweg 1, 8256 BH Biddinghuizen

Telefoon: 0321-745 063

E-mail: info@inloophuisdekans.n

Website: www.inloophuisdekans.nl

 

Dorpshuis Het Koetshuis

Ontmoetingsplek met de meest uiteenlopende activiteiten.

Adres: Baan 33, 8256 BD Biddinghuizen

Telefoon: 0321-331 122

E-mail: info@meerpaal.nl

Website: www.meerpaal.nl/locaties/

Stichting De Herberg

In Inloophuis “de Herberg” in Dronten kun je zomaar binnenwandelen. Je wordt welkom geheten en krijgt een kopje koffie of thee aangeboden. Je kunt er een kaartje leggen of een spelletje spelen. Het is er warm en droog en het is er gezellig. Er is altijd wel iemand die zegt “goed dat je er bent”.

De Herberg is er voor mensen die graag andere mensen willen ontmoeten.

De Herberg organiseert in Dronten drie keer per week een open inloopochtend of -middag. Daar kun je elkaar ontmoeten in een huiselijke sfeer.

Elke eerste en derde zondag van de maand biedt De Herberg een gezamenlijke warme maaltijd. Omdat samen eten gewoon gezelliger is.

Telefoon: 0321-383 831

E-mail: secretariaat@herbergdronten.nl

 

Website: www.herbergdronten.nl

Dinsdag 10:00 – 12:00 uur
Ludgeruskerk
Ludgerusplein 2 in Dronten

Woensdag & donderdag 14:30 – 17:00 uur
DenksportCentrum
De Oost 52 in Dronten

 

Open Je Hart Dronten

Uitbreiden en versterken van het sociaal netwerk. OpenJeHart is bestemd voor mensen die samen met anderen zowel letterlijk als figuurlijk weer in beweging willen komen. Onze uitgebreide activiteitenagenda stelt iedereen in staat nieuwe contacten op te doen. Mannen, vrouwen, jong en oud, single of in een relatie, iedereen is welkom bij OpenJeHart.

Telefoon: 06-481 739 98

E-mail: liane.wolfert@openjehart.nu

Website: www.openjehart.nu

It’s Kringloop

Onder het genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje kun je even tot rust komen na het winkelen. Ook kunt je er een lekkere lunch krijgen. It’s Lunchcafé is een ontmoetingscafé voor iedereen. Dus kom gezellig even langs. Er is altijd wel iemand om een praatje mee te maken.

Een gezellige ontmoetingsplaats in It’s Lunchcafé

Adres: De Noord 53, 8251 GM Dronten

Telefoon: 0321- 340 517

E-mail: mail@itskringloop.nl

Website: www.itskringloop.nl

KWINTES – Activeringscentrum Leeuwen’art

Het activeringscentrum biedt op verschillende manieren ondersteuning en begeleiding. Je kunt gewoon bij ons binnenlopen voor een kopje thee of koffie. De inloop biedt de gelegenheid andere mensen te ontmoeten, gebruik te maken van computer/internet.

Adres: Hogerhuis 10, 8251 LZ Dronten

Telefoon: 0321-744 022

E-mail: acleeuwenart@kwintes.nl

Website: www.kwintes.nl

De Meerpaal

Openbare ontmoetingsplek, voor een kopje koffie of thee, het lezen van een krant of tijdschrift of een gezellig praatje.

Adres: De Rede 80, 8251 EX Dronten

Telefoon: 0321-388 777

E-mail: info@meerpaal.nl

Website: www.meerpaal.nl